Horoskop for Jomfru

23. aug - 22. sep

Månedshoroskop, maj 2021

Der sker en transition først i maj, hvor fokus ændres fra intellektuelle forsøg, hvor du kæmper for at få dine synspunkter accepterede, til at fokusere mere på det som du har lært i din karriere. Starten af maj er en meget positiv tid i dit arbejdsliv, hvor du arbejder godt sammen med et team om at organisere og planlægge og faktisk implementere ting i praksis og som en del af en gruppe.

Nymånen den 11. fremhæver professionel succes og er en tid hvor dine ideer bliver accepterede. Måneformørkelsen i slutningen af maj sætter yderligere fokus på dine evner til at få dine budskaber ud. Det er også en hvor der kan være nogle rejser eller en periode væk fra familien. Du vil summe af ideer på det tidspunkt… for mange ideer måske.

Midt i maj vil solsystemets største planet, Jupiter, bevæge sig ind i dit modsatte tegn, Fisken, hvilket varsler stor udvikling i dine relationer i løbet af det næste år eller to. Det er en tid hvor du møder folk, som er større end livet selv og som har store drømme. For en som elsker at være organiseret, som dig, kan de ret kaotiske betingelser andre syntes OK med være lidt af en udfordring og måneformørkelsen den 26. fremhæver den slags dilemma du går igennem og må tilpasse dig.

Dagens Horoskop