Horoskop for Krebs

21. jun - 21. jul

Månedshoroskop, juni 2021

Da den dynamiske Mars stadig er i dit tegn kan det være en ret stressfyldt periode for dig rent følelsesmæssigt. Der er en trang til at flygte når juni begynder og drømme om lykkelige hjem på eksotiske steder. Din fantasi er på overarbejde, hvilket kan være udmærket for kreative eller spirituelle tiltag og inspiration, og den store udvikling vil være i dit indre liv, frem for i det ydre.

Den 2. juni vil planeten for kærlighed og tiltrækning, Venus, bevæge sig ind i dit tegn og den første uge af juni kan blive en ekstremt heldig og kærlig tid, på trods af de stressende tendenser, som nok har med de professionelle ting at gøre. Heldet vil sikkert åbne for nye åndelige eller intellektuelle horisonter og når en blød og omsorgsfuld person ankommer, som sørger for forståelse og omsorg i dit liv – en ven eller en nyankommen derhjemme måske.

Disse heldige tendenser fortsætter når solen bevæger sig ind i dit tegn den 21. og de følgende dage. Det er en perfekt tid til rejser og til at åbne døre for opfattelsen på mere subtile måder. Fuldmånen i dit modsatte tegn, Stenbukken, den 24. fremhæver dine relationer og det er et godt tidspunkt til at fjerne forbindelser, som ikke længere er vigtige for dig.

Dagens Horoskop