Horoskop for Løve

22. jul - 22. aug

Månedshoroskop, juni 2021

Den første halvdel af juni er karakteriseret af sociale begivenheder, som kan blive ret forvirrende og komplicerede. Nogle venner forlader scenen, men ved solformørkelsen den 10. og nogle dage derefter, er du måske nødt til at have at gøre med en nær ven, som ser ud til at være på afveje og som afslører informationer til dig som nok er ret usikre. Så i midten af juni er det en tid, hvor du ikke kan stole på venners vejledninger og du kan føle dig svigtet på en eller anden måde.

Den 11. juni vil planeten for energi og drive – Mars – bevæge sig ind i dit tegn. Dette vækker jægeren i dig og du vil snart kaste dit net ud efter underholdende oplevelser, kærlighed og romantik. Da også Venus vil gå ind i dit tegn i slutningen af juni starter en rigtig dejlig tid, som vil gøre juli minderig med hensyn til at have berigende og sjove relationer.

Mens venner og potentielle elskere er vigtige her i juni, er den sidste del af måneden en tid, hvor du foretrækker at sætte tid af til at være alene. Det er en ekstremt heldig tid fra et åndeligt synspunkt, især omkring den 23. og det ville være godt hvis du kunne være i en form for isolation på det tidspunkt, med en klog ven eller en lærer. Du ønsker måske at ændre noget i dit arbejdsliv for at eliminere et emne du er træt af.

Dagens Horoskop