Horoskop for Løve

22. jul - 22. aug

Månedshoroskop, juli 2020

Juli starter intenst fordi Merkur, som går retrograd, møder din tegnhersker, solen. Dette er et introspektivt øjeblik, hvor du er i stand til at opdage noget om, hvordan din hjerne virker – et pludseligt oplysende glimt måske. Det kan være på et spirituelt plan og det kan også have forbindelse til en professionel situation, som kan få gavn af en ny og opfindsom vinkel.

Indtil den 20. juli nyder du privatlivets fred og holder en lav profil, selvom tingene bliver ret intense i ugen op til den 20., måske på grund af en ekstrem situation på jobbet eller med kolleger. Igen er det nok bedst at holde lav profil og at undgå ideologiske konflikter med folk og organisationer, som er bekymrede for deres egen overlevelse. Det er en vigtig periode for dine relationer og i dit arbejdsliv, måske på grund af, at der er en uholdbar situation på jobbet, som der kræver at der sker ekstreme ting for at løse det. En omstrukturerings process strækker sig helt til november og du kan forvente at svagheder elimineres og kolleger bliver fyret. Du vil måske også overveje, om der kan være mere interessante muligheder for dig.

Tingene begynder at ske, når solen bevæger sig ind i dit tegn den 22. juli og en langt mere udadvendt tid starter. Venskaber udvikles og der er rejse muligheder, og det er efter denne dato, at ferie anbefales, med mindre du ønsker en fredelig ferie alene på et tidligere tidspunkt.

Dagens Horoskop