Horoskop for Skytte

22. nov - 20. dec

Månedshoroskop, juli 2020

Nu hvor din tegnhersker, Jupiter, er i den retrograde cyklus, hvilket varer indtil midten af september, er det en tankefuld tid for dig, hvor du forsøger at konsolidere resurser og rydde op i økonomiske svagheder. Generelt er hele året en del af en omstrukturerings proces, som slutter med en konsolidering af indtjening og skaber en affyringsrampe for en ny social æra, med fokus på at lære noget og på kommunikation.

Måneformørkelsen den 5. juli sætter fokus på behovet for at arbejde på økonomiske svagheder. Hvis du er i et partnerskab, så betaler det sig at lytte til alle nye ideer, som partnere kommer med i løbet af måneden. Nødvendighed er moderen til opfindelser og partnerskab bringer interessante løsninger til praktiske problemer og delt økonomi. Så bringer nymånen den 20. juli et endda skarpere fokus på alle områder af dit liv, som handler om at være tryg og fri for angst. Lyt omhyggeligt til folk som virkelig ved, hvordan man organiserer tingene og foretag enhver nødvendig justering. Tilbageholdenhed er nøglen lige nu.

Der kan også være fokus på børn nu, især hvis nogen strækker deres vinger og insisterer på uafhængighed. Dette kan skabe konflikter, men du kan ikke gøre meget ved det. Det nytter ikke at moralisere eller at plage, når fugle er klar til at forlade reden, eller når dine kære står fast på at tage deres egne beslutninger.

Dagens Horoskop