Horoskop for Stenbuk

21. dec - 19. jan

Månedshoroskop, juli 2020

Der er en intens udvikling i relationerne når juli starter og partnere kan have fået en pludselig indskyldelse med inspiration og ønsker at gøre noget spændende og anderledes. Generelt er det en måned, hvor børn og dine kære sikkert er klar til at sprede deres vinger og eksperimentere lidt.

Den 1. juli går din tegnhersker, Saturn, tilbage i Stenbukken (på grund af dens retrograde bevægelse) efter en tre måneders periode, hvor den var i Vandbæreren. Dette indikerer at du vil blive trukket ind i ret udfordrende omstændigheder, som du havde håbet at du havde frigjort dig fra tidligere på året - især i januar. Der skete en transformation på det tidspunkt, som kan have være noget af en eksistentiel kamp for dig. Du kommer tilbage til en ideologisk slagmark, som vil have indflydelse på dit liv indtil december, på hvilket tidspunkt du vil få et stort boost, som vil dominere i 2021.

Måneformørkelsen i dit tegn den 5. juli og nymånen den 20. juli fremhæver personlige problemer i dit liv, og disse to begivenheder er kraftig relationer til, hvordan du klarer dine relationer. Det er vigtigt at være åben for forandring, eksperimenter og spænding. Du oplever måske at du er på den anden side af hegnet i forhold til en partner. Fokuser på dig eget spil og lad partnere fokusere på deres.

Dagens Horoskop